Lombaerts ontkent gerucht over Anderlecht: “Nooit” – VoetbalNieuws.be
VoetbalNieuws.be

Lombaerts ontkent gerucht over Anderlecht: "Nooit"
VoetbalNieuws.be
Nicolas Lombaerts stond meer dan een jaar geleden dicht bij een overgang naar RSC Anderlecht, maar Paars-Wit kon de toenmalige speler van Zenit Sint-Petersburg niet aantrekken. Her en der werd er gezegd dat mensen binnen Anderlecht twijfelden aan ...

en meer »


facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.