Praet: “Sampdoria is een familie, bij Anderlecht was er meer afstand” – Sporza.be


Sporza.be

Praet: "Sampdoria is een familie, bij Anderlecht was er meer afstand"
Sporza.be
Ik wil wel nog een beetje meer assists en doelpunten maken, zodat ik wat belangrijk word voor de ploeg." "Sampdoria is een warme club. De voorzitter staat heel dicht bij de spelers. Bij Anderlecht was er een grote afstand tussen het bestuur en de spelers.


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.