Praet: “Sampdoria is een familie, bij Anderlecht was er meer afstand” – Sporza.be
Sporza.be

Praet: "Sampdoria is een familie, bij Anderlecht was er meer afstand"
Sporza.be
Ik wil wel nog een beetje meer assists en doelpunten maken, zodat ik wat belangrijk word voor de ploeg." "Sampdoria is een warme club. De voorzitter staat heel dicht bij de spelers. Bij Anderlecht was er een grote afstand tussen het bestuur en de spelers.facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.