Steven Defour zag zijn ex-clubs Anderlecht en Standard moeizaam beginnen: “De druk van de fans” en “Niet enkel de schuld van de coach”Anderlecht opende zijn seizoen met een 15 op 24 en een coachwissel. Standard moet voorlopig tevreden zijn met een 9 op 24. Steven Defour zag vanuit Engeland hoe zijn twee ex-clubs moeizaam uit de startblokken schoten.

facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.