Steven Defour zag zijn ex-clubs Anderlecht en Standard moeizaam beginnen: “De druk van de fans” en “Niet enkel de schuld van de coach”

Anderlecht opende zijn seizoen met een 15 op 24 en een coachwissel. Standard moet voorlopig tevreden zijn met een 9 op 24. Steven Defour zag vanuit Engeland hoe zijn twee ex-clubs moeizaam uit de startblokken schoten.


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.