WK kan Anderlecht zéér mooie som opleveren – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

WK kan Anderlecht zéér mooie som opleveren
VoetbalNieuws.be
Al kunnen vooral de Belgische internationals de Brusselaars nog meer geld opleveren. De FIFA kijkt naar de laatste twee seizoenen van de spelers, dus ook voor Youri Tielemans kan Anderlecht nog geld krijgen. In totaal mogen ze dus hopen van minstens ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.