WK kan Anderlecht zéér mooie som opleveren – VoetbalNieuws.be
VoetbalNieuws.be

WK kan Anderlecht zéér mooie som opleveren
VoetbalNieuws.be
Al kunnen vooral de Belgische internationals de Brusselaars nog meer geld opleveren. De FIFA kijkt naar de laatste twee seizoenen van de spelers, dus ook voor Youri Tielemans kan Anderlecht nog geld krijgen. In totaal mogen ze dus hopen van minstens ...facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.