“Dan mag Anderlecht hopen op buitenlandse miljoenen” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

"Dan mag Anderlecht hopen op buitenlandse miljoenen"
VoetbalNieuws.be
Paars-Wit vestigt dan ook grote hoop op Hein Vanhaezebrouck, die bij AA Gent van spelers als Sels, Kums en Depoitre miljoenentransfers maakte. "Als Vanhaezebrouck erin slaagt om Stanciu en co opnieuw op niveau te krijgen, mag Anderlecht hopen op de ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.