Dendoncker ziet sterke Tielemans bij Rode Duivels

Leander Dendoncker zag vanop de bank hoe de Rode Duivels hun laatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus met 4-0 wonnen. Voormalig Anderlecht-speler Youri Tielemans begon aan de wedstrijd en speelde erg sterk.
facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.