Martinez zingt lofzang over youngsters Tielemans en Thorgan Hazard: “Indrukwekkend hoe hij wegdraait” en “Hij staat er op de grote momenten”

In het laatste en overbodige kwalificatieduel tegen Cyprus pakte Roberto Martinez uit met enkele verrassingen in zijn basiself. De bondscoach zette Youri Tielemans en Thorgan Hazard tussen de lijnen. Het talentvolle tweetal stelde allesbehalve teleur.


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.