Martinez zingt lofzang over youngsters Tielemans en Thorgan Hazard: “Indrukwekkend hoe hij wegdraait” en “Hij staat er op de grote momenten”In het laatste en overbodige kwalificatieduel tegen Cyprus pakte Roberto Martinez uit met enkele verrassingen in zijn basiself. De bondscoach zette Youri Tielemans en Thorgan Hazard tussen de lijnen. Het talentvolle tweetal stelde allesbehalve teleur.

facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.