Voorbijgangers vinden lijk in Anderlecht – De Morgen
De Morgen

Voorbijgangers vinden lijk in Anderlecht
De Morgen
In het Busselenbergpark in Anderlecht is vanavond het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Dat meldt de politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). Voorbijgangers vonden het lichaam rond 19.45 uur en verwittigden de hulpdiensten.

en meer »


facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.