Voorbijgangers vinden lijk in Anderlecht – De Morgen


De Morgen

Voorbijgangers vinden lijk in Anderlecht
De Morgen
In het Busselenbergpark in Anderlecht is vanavond het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Dat meldt de politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). Voorbijgangers vonden het lichaam rond 19.45 uur en verwittigden de hulpdiensten.

en meer »

facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.