Voorzitter: “Anderlecht stelde hem gratis tot onze beschikking” – VoetbalNieuws.be
VoetbalNieuws.be

Voorzitter: "Anderlecht stelde hem gratis tot onze beschikking"
VoetbalNieuws.be
Voorzitter Johan Timmermans van KV Mechelen zegt dat Anderlecht hem goed hielp. Vrijdag spelen ze tegen elkaar. "Ik denk ook aan onze huurling Silvère Ganvoula, die we er pas in augustus bijkregen, die zich extra zal willen bewijzen. Of Andy Kawaya ...

en meer »


facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.