“Een thriller met verlengingen” – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

“Een thriller met verlengingen”
Het Nieuwsblad
Anderlecht won met 76-79 op Kortrijk en daar was coach Philippe Hoornaert bijzonder blij mee. “Het werd een ware thriller met een ontknoping in de verlengingen. Bij 71-70 kreeg Kortrijk twee vrijworpen met nog één seconde op de klok. De eerste ging ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.