“Een thriller met verlengingen” – Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

“Een thriller met verlengingen”
Het Nieuwsblad
Anderlecht won met 76-79 op Kortrijk en daar was coach Philippe Hoornaert bijzonder blij mee. “Het werd een ware thriller met een ontknoping in de verlengingen. Bij 71-70 kreeg Kortrijk twee vrijworpen met nog één seconde op de klok. De eerste ging ...facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.