Opvallend: “Anderlecht wilde contract verlengen” – VoetbalNieuws.be
VoetbalNieuws.be

Opvallend: "Anderlecht wilde contract verlengen"
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht liet in de zomer Andy Kawaya naar KV Mechelen vertrekken, maar het was vooral de speler die daar op aanstuurde. RSCA wilde hem graag houden. Kijk hier LIVE en LEGAAL naar alle wedstrijden van KV Mechelen "Ik heb acht jaar op ...
Voorzitter KV Mechelen: 'November en december worden cruciaal'Sportmagazine.be

alle 5 nieuwsartikelen »


facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.