TU: ‘Opluchting voor Anderlecht, Kompany naar Schotland’ – VoetbalNieuws.be
VoetbalNieuws.be

TU: 'Opluchting voor Anderlecht, Kompany naar Schotland'
VoetbalNieuws.be
Anderlecht lijkt zich niet al te veel zorgen moeten maken over een terugkeer van Henry Onyekuru naar Everton in januari. De Engelse club laat weten dat dat scenario 'onwaarschijnlijk' is. Dat zou vooral komen omdat ze nog geen werkvergunning voor de ...facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.