TU: ‘Opluchting voor Anderlecht, Kompany naar Schotland’ – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

TU: 'Opluchting voor Anderlecht, Kompany naar Schotland'
VoetbalNieuws.be
Anderlecht lijkt zich niet al te veel zorgen moeten maken over een terugkeer van Henry Onyekuru naar Everton in januari. De Engelse club laat weten dat dat scenario 'onwaarschijnlijk' is. Dat zou vooral komen omdat ze nog geen werkvergunning voor de ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.