Verdacht overlijden Anderlecht vermoedelijk zelfdoding – Het Laatste Nieuws


Verdacht overlijden Anderlecht vermoedelijk zelfdoding
Het Laatste Nieuws
De man wiens levenloze lichaam gisteravond werd aangetroffen in het Anderlechtse Busselenbergpark, heeft waarschijnlijk zelf een einde gemaakt aan zijn leven. Dat blijkt althans uit de eerste vaststellingen en de eerste analyses van de verschillende ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.