Verdacht overlijden Anderlecht vermoedelijk zelfdoding – Het Laatste Nieuws
Verdacht overlijden Anderlecht vermoedelijk zelfdoding
Het Laatste Nieuws
De man wiens levenloze lichaam gisteravond werd aangetroffen in het Anderlechtse Busselenbergpark, heeft waarschijnlijk zelf een einde gemaakt aan zijn leven. Dat blijkt althans uit de eerste vaststellingen en de eerste analyses van de verschillende ...facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.