Wie Hein met Anderlecht wil zien debuteren, moet zich reppen – Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Wie Hein met Anderlecht wil zien debuteren, moet zich reppen
Het Nieuwsblad
Wie het debuut van Hein Vanhaezebrouck op de bank bij Anderlecht nog live wil meemaken, zal zich moeten reppen. Voor de wedstrijd van vrijdagavond op KV Mechelen zijn nog maar 200 plaatsen beschikbaar. Voor het tweede seizoen op rij stevent ...
Oproep aan KV Mechelen: "Zo wil ik hier echt niet vertrekken"VoetbalNieuws.be

alle 5 nieuwsartikelen »


facebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.