Staelens over polyvalentie Anderlecht-speler: “Evident is dat toch niet”facebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!

Hein Vanhaezebrouck is lovende over de kwaliteiten van zijn middenvelder Leander Dendoncker en prees al meermaals diens polyvalentie. In de Champions League zette hij de Belg weer in de verdediging. Een tijdelijke oplossing of een van definitieve aard?

facebook BUITENKANSJE!! SCHRIJF JE IN BIJ UNIBET EN KRIJG EEN WELKOMSTBONUS VAN MAAR LIEFST 80EURO GESTORT OM TE VOETBALWEDDEN OP ANDERLECHT!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.