Staelens over polyvalentie Anderlecht-speler: “Evident is dat toch niet”

Hein Vanhaezebrouck is lovende over de kwaliteiten van zijn middenvelder Leander Dendoncker en prees al meermaals diens polyvalentie. In de Champions League zette hij de Belg weer in de verdediging. Een tijdelijke oplossing of een van definitieve aard?


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.