De transformatie van Kums: het lukt zelfs met Trebel

Sven Kums leeft op onder Hein Vanhaezebrouck. Met René Weiler had de middenvelder een probleem: hij moest tegen zijn natuur spelen. En als Kums zich niet goed in zijn vel voelt, dan draait het ook niet. Alsof je een dirigent achter zijn muzikanten zet.


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.