De transformatie van Kums: het lukt zelfs met Trebelfacebook POKERSKILLS? SCHRIJF JE DAN VRIJ IN BIJ UNIBET EN KRIJG 10EURO ZONDER EEN STORTING TE HOEVEN DOEN!

Sven Kums leeft op onder Hein Vanhaezebrouck. Met René Weiler had de middenvelder een probleem: hij moest tegen zijn natuur spelen. En als Kums zich niet goed in zijn vel voelt, dan draait het ook niet. Alsof je een dirigent achter zijn muzikanten zet.

facebook BUITENKANSJE!! SCHRIJF JE IN BIJ UNIBET EN KRIJG EEN WELKOMSTBONUS VAN MAAR LIEFST 80EURO GESTORT OM TE VOETBALWEDDEN OP ANDERLECHT!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.