Anderlecht verloor zondag van Charleroi, maar had dit misschien al kunnen weten…

Afgelopen weekend leed Anderlecht een 1-3 nederlaag tegen Charleroi in de strijd om de tweede plaats in de Jupiler Pro League. Bij paars-wit hadden ze dit misschien al wel kunnen voelen aankomen, aangezien de club uit Wallonië Hein Vanhaezebrouck niet zo goed blijkt te liggen.


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.