Anderlecht bidt voor Kara – De Morgen (persbericht)


Anderlecht bidt voor Kara
De Morgen (persbericht)
Anderlecht stoomt Kara Mbodj klaar voor de topper tegen Club Brugge, nu zondag. Hij sukkelt met knieproblemen. Lukt dat niet, dan speelt het met een nooddefensie. De klok tikt. Als Hein Vanhaezebrouck een training voorbereidt, houdt hij telkens ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.