“Anderlecht heeft nu zijn beste transfer gedaan” – Het Laatste Nieuws


Anderlecht heeft nu zijn beste transfer gedaan”
Het Laatste Nieuws
De Krant 't Was zaterdag drummen in de mixed zone voor de directeurs van KV Oostende. Luc Devroe ontkende met klem zijn nakende overstap naar Anderlecht. Alleen... drie meter verderop werd het nieuws bevestigd door Patrick Orlans: “Hopelijk mag ik hem ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.