“Anderlecht heeft nu zijn beste transfer gedaan” – Het Laatste Nieuws


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Anderlecht heeft nu zijn beste transfer gedaan”
Het Laatste Nieuws
De Krant 't Was zaterdag drummen in de mixed zone voor de directeurs van KV Oostende. Luc Devroe ontkende met klem zijn nakende overstap naar Anderlecht. Alleen... drie meter verderop werd het nieuws bevestigd door Patrick Orlans: “Hopelijk mag ik hem ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.