Dendoncker geschorst tegen STVV

Het Bondsparket vorderde één speeldag schorsing en 400 euro boete voor Leander Dendoncker. RSC Anderlecht laat weten de straf te aanvaarden en niet in beroep te gaan. De kapitein mist daardoor dus de wedstrijd tegen STVV. 
facebook 1 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - AA GENT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.