Drama voor Anderlecht? ‘Coucke dreigt fortuin te verliezen’ – VoetbalNieuws.be


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


VoetbalNieuws.be

Drama voor Anderlecht? 'Coucke dreigt fortuin te verliezen'
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht is ziek, heel erg ziek en dat werd afgelopen zaterdag nogmaals pijnlijk geïllustreerd op het veld van KV Oostende. Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar de komst van nieuwe voorzitter Marc Coucke, de medicijnman die de club weer ...

en meer »


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.