Drama voor Anderlecht? ‘Coucke dreigt fortuin te verliezen’ – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Drama voor Anderlecht? 'Coucke dreigt fortuin te verliezen'
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht is ziek, heel erg ziek en dat werd afgelopen zaterdag nogmaals pijnlijk geïllustreerd op het veld van KV Oostende. Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar de komst van nieuwe voorzitter Marc Coucke, de medicijnman die de club weer ...

en meer »

facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.