Extra transfer voor Anderlecht? “In stijgende lijn” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Extra transfer voor Anderlecht? "In stijgende lijn"
VoetbalNieuws.be
Davy Roef speelde een zeer sterke wedstrijd tegen Club Brugge. De huurling van Anderlecht kent een wisselvallig seizoen, maar zette wel grote stappen. Roef bedankt de technische staf. "Elke dag praatten ze op mij in. Dat was een grote hulp. Ook de ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.