“Geen enkele speler steunt Vanhaezebrouck nog”


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Hoe moet het verder met Anderlecht? En welke rol is hierin nog weggelegd voor Hein Vanhaezebrouck. Het Laatste Nieuws kreeg een verontrustende boodschap van een 'belangrijke speler in de kleedkamer': "Niemand in de spelersgroep staat nog achter de coach", zo vertelde die aan de krant.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.