“Geen enkele speler steunt Vanhaezebrouck nog”

Hoe moet het verder met Anderlecht? En welke rol is hierin nog weggelegd voor Hein Vanhaezebrouck. Het Laatste Nieuws kreeg een verontrustende boodschap van een 'belangrijke speler in de kleedkamer': "Niemand in de spelersgroep staat nog achter de coach", zo vertelde die aan de krant.
facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.