“Hij wordt de laatste baken van hoop voor Anderlecht” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

"Hij wordt de laatste baken van hoop voor Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht beleeft één van de moeilijkste seizoenen, zo niet het moeilijkste, uit de geschiedenis van de club. Het debacle rond René Weiler is zelfs al lang vergeten, de huidige problemen zijn van een totaal andere orde. En dus is het nog maar de ...

en meer »

facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.