“Hij wordt de laatste baken van hoop voor Anderlecht” – VoetbalNieuws.be


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


VoetbalNieuws.be

"Hij wordt de laatste baken van hoop voor Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht beleeft één van de moeilijkste seizoenen, zo niet het moeilijkste, uit de geschiedenis van de club. Het debacle rond René Weiler is zelfs al lang vergeten, de huidige problemen zijn van een totaal andere orde. En dus is het nog maar de ...

en meer »


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.