Kalulika en El Hadj scoren voor Belgische U16

De Belgische U16 hebben in hun laatste wedstrijd op het 'Emirates International Tournament' met 4-1 gewonnen tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Anderlecht-spelers Chris Kalulika en Ait El Hadj scoorden het tweede en derde doelpunt. België is zo eindwinnaar.
facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.