Kalulika en El Hadj scoren voor Belgische U16


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

De Belgische U16 hebben in hun laatste wedstrijd op het 'Emirates International Tournament' met 4-1 gewonnen tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Anderlecht-spelers Chris Kalulika en Ait El Hadj scoorden het tweede en derde doelpunt. België is zo eindwinnaar.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.