Met of zonder Dendoncker naar Stayen ?

Leander Dendoncker kreeg tegen KV Oostende een rode kaart nadat hij de doorgebroken Zivkovic neerhaalde. Rond 11 uur vandaag kent hij zijn schorsingsvoorstel, de kans is groot dat  hij ook tegen STVV zal geschorst zijn. 
facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.