Onze Anderlecht-watcher heeft een persoonlijke boodschap voor de zwalpende … – Het Nieuwsblad


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Het Nieuwsblad

Onze Anderlecht-watcher heeft een persoonlijke boodschap voor de zwalpende ...
Het Nieuwsblad
Anderlecht is Anderlecht niet meer. Ja, door de verkoop van de club zat RSCA in een impasse, maar dat mag geen excuus zijn om plots te vervallen tot een modale middenmoter die niemand schrik aanjaagt. Waar is de fierheid van de spelers? Ook wij vonden ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.