Anderlecht-aanvallers gaven opnieuw niet thuis, huurlingen Vancamp en … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

Anderlecht-aanvallers gaven opnieuw niet thuis, huurlingen Vancamp en ...
Voetbalkrant
Anderlecht kon zaterdag op het veld van KV Oostende opnieuw niet scoren. De huurlingen van paars-wit daarentegen doen tegenwoordig week na week de touwen trillen. Jorn Vancamp scoorde drie keer op rij in de Eredivisie en deelde het voorbije weekend een ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.