Boskamp over Anderlecht: “Zoveel persoonlijkheden als in mijn onderbroek” – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

Boskamp over Anderlecht: “Zoveel persoonlijkheden als in mijn onderbroek”
Het Nieuwsblad
Anderlecht is doodziek. En coach Hein Vanhaezebrouck noemt zijn kleedkamer “een dooie bende”. Zijn eerste shocktherapie – openlijk én intern inhakken op alles en iedereen – werkte niet, zo bleek in Oostende. Wat doet HVH verkeerd? En hoe krijgt een ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.