Domper Anderlecht: “Coucke zal er niet veel aan veranderen” – VoetbalNieuws.be


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


VoetbalNieuws.be

Domper Anderlecht: "Coucke zal er niet veel aan veranderen"
VoetbalNieuws.be
Bij RSC Anderlecht kijkt men reikhalzend uit naar het laatste weekend van februari, dan maakt Marc Coucke officieel de overstap naar zijn nieuwe club. De komst van de nieuwe préses moet een soort van revolutie inzetten bij de recordkampioen, die ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.