Hoop in bange dagen: “Ik keer zeker terug naar Anderlecht” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Hoop in bange dagen: "Ik keer zeker terug naar Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
Niet alleen maakt Coucke weldra zijn langverwachte intrede, er zijn ook nog steeds heel wat goede spelers die graag voor Anderlecht willen uitkomen of opnieuw uitkomen. Afgelopen mercato liet Aleksandar Mitrovic al verstaan dat hij met plezier wou ...


facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.