Hoop in bange dagen: “Ik keer zeker terug naar Anderlecht” – VoetbalNieuws.be


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


VoetbalNieuws.be

Hoop in bange dagen: "Ik keer zeker terug naar Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
Niet alleen maakt Coucke weldra zijn langverwachte intrede, er zijn ook nog steeds heel wat goede spelers die graag voor Anderlecht willen uitkomen of opnieuw uitkomen. Afgelopen mercato liet Aleksandar Mitrovic al verstaan dat hij met plezier wou ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.