Maakte Vanhaezebrouck het psycholoog onmogelijk om te helpen?

Hein Vanhaezebrouck overweegt om een sportpsycholoog in te schakelen om de spelersgroep mentaal op te krikken. Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad legde dit idee voor aan een psycholoog. Zij vrezen dat het een moeilijk verhaal wordt. "Door wat Vanhaezebrouck deed, is het voor een psycholoog nog moeilijk om te helpen"
facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.