Ook goed nieuws voor Anderlecht: de echte patron is terug – Voetbalkrant


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!


Voetbalkrant

Ook goed nieuws voor Anderlecht: de echte patron is terug
Voetbalkrant
Anderlecht heeft een gebrek aan leiders, jongens die hun mond durven opentrekken en de rest op hun verantwoordelijkheden durven wijzen. Wel, de man die dat wel kan, is terug op Neerpede. Kara Mbodji komt zijn revalidatie verderzetten in België. Nadat ...Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.