Verdeeldheid groeit in spelersgroep

Dat "er niemand in de spelersgroep Hein Vanhaezebrouck nog steunt", zoals Het Laatste Nieuws gisteren schreef, is volgens Het Nieuwsblad overdreven. Dat vernam de krant van meerdere spelers. Wel is het zo dat de aanpak van Vanhaezebrouck voor verdeeldheid zorgt binnen de spelersgroep.
facebook ZONDAG: ANDERLECHT - MOESKROEN! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.