Verdeeldheid groeit in spelersgroep


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Dat "er niemand in de spelersgroep Hein Vanhaezebrouck nog steunt", zoals Het Laatste Nieuws gisteren schreef, is volgens Het Nieuwsblad overdreven. Dat vernam de krant van meerdere spelers. Wel is het zo dat de aanpak van Vanhaezebrouck voor verdeeldheid zorgt binnen de spelersgroep.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.