Persconferentie STVV – Anderlecht


facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

RSC Anderlecht speelt overmorgen al zijn volgende wedstrijd tegen Sint-Truiden. Daardoor staat morgen de persconferentie al op het programma om 13 uur te Neerpede. Benieuwd of coach Hein Vanhaezebrouck meer loslaat over de verwijzing van Olivier Deschacht naar de B-kern. 

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.