Coucke hoestte 5 miljoen extra op voor Anderlecht – De Tijd


Coucke hoestte 5 miljoen extra op voor Anderlecht
De Tijd
Marc Coucke verhoogde in de allerlaatste minuut zijn bod op Anderlecht met 5 miljoen euro, na weerstand in de raad van bestuur. Marc Coucke heeft op het laatste moment 5 miljoen euro extra op tafel moeten leggen om voetbalclub RSC Anderlecht binnen te ...

en meer »

facebook 1 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - AA GENT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.