“Overlegd met ‘spelersraad'”

Matz Sels liet in een interview weten dat hij niet echt op de hoogte was waarom Olivier Deschacht naar de B-kern is verwezen. Hein Vanhaezebrouck sprak dit tegen. "Alle spelers zijn op de hoogte gebracht van wat er op til was", aldus de coach.
facebook 1 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - AA GENT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.