Revelatie JPL: “Hoorde dat Anderlecht interesse had” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Revelatie JPL: "Hoorde dat Anderlecht interesse had"
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht haalde Lazar Markovic weg bij Liverpool, maar de Serviër speelde nog geen minuut. De club dacht in het verleden ook aan een andere spits van Liverpool. De Engelse club leent Taiwo Awoniyu uit aan Moeskroen en met 6 goals en 5 assists ...


facebook 1 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - AA GENT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.