Vanhaezebrouck: “Winnen maakt Club nerveuzer”

Dit weekend staat de clash tussen Anderlecht en leider Club Brugge op het programma. Een erg belangrijke wedstrijd, beseft Hein Vanhaezebrouck, maar een sleutelduel wil hij dit niet noemen. "In onze situatie zijn alle tien de play-off-wedstrijden sleutelduels."
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.