Voorbeschouwing: Anderlecht – Club Brugge

Kan Anderlecht de titelstrijd leven inblazen of mag paars-wit er na dit weekend definitief een kruis over maken? Hein Vanhaezebrouck weigert te spreken over een sleutelwedstrijd, maar dat is het wel. Bij verlies loopt Club Brugge tot negen punten uit. Bij winst bedraagt de kloof slechts drie punten meer.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.