Anderlecht blaast titelstrijd nieuw leven in

Zou het dan toch nog kunnen? Anderlecht heeft zopas met 1-0 gewonnen van Club Brugge en nadert op de leider tot drie punten. Club kon in deze play-offs in drie wedstrijden geen veldgoal scoren. Woensdag deze zege bevestigen in Luik en de titelstrijd is weer helemaal open.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.