Bernier op weg naar Antwerp

Volgens Sudinfo is Antoine Bernier op weg naar Antwerp. De 20-jarige Waal is een vaste waarde bij de U21 van Anderlecht, maar heeft geen toekomst bij paars-wit. Hein Vanhaezebrouck haalde hem nog nooit bij de A-kern. Hij is einde contract.
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.