Coucke: “Het zal spannend worden”

Marc Coucke reageerde kort voor de camera van VTM-nieuws over de topper. "We beginnen in ieder geval met 0-0", reageerde de nieuwe voorzitter. Over de uiteindelijke winnaar wil hij zich niet uitlaten: "Ik weet het echt niet, maar het zal in ieder geval spannend worden."
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.