Coucke ziet drie uitblinkers bij Anderlecht – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Coucke ziet drie uitblinkers bij Anderlecht
VoetbalNieuws.be
Marc Coucke kan niet anders dan tevreden zijn over zijn eerste weken als voorzitter van Anderlecht. Paars-Wit doet immers weer volledig mee voor de titel, want na een 1-0-zege tegen Club Brugge is het genaderd tot op drie punten van de leider ...

en meer »

facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.