Defour op Anderlecht: “Minieme kans dat ik WK nog haal” – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

Defour op Anderlecht: “Minieme kans dat ik WK nog haal”
Het Nieuwsblad
Al mag Anderlecht echt geen steken laten vallen, ook niet woensdag op Sclessin. Voor wie ik dan supporter als ex-aanvoerder van Standard? Gevaarlijke vraag. (lacht). Maar ik heb nu veel vrienden op Anderlecht en steun dus Anderlecht. Al blijft Standard ...

en meer »

facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.