“En of het verschil groot is met de U21 van Anderlecht” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

"En of het verschil groot is met de U21 van Anderlecht"
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht haalde in januari Ryota Morioka weg bij Waasland-Beveren en liet Daam Foulon de omgekeerde beweging maken. De verdediger ziet een groot verschil tussen de beloften en het echte werk. Dat laat hij weten in Het Laatste Nieuws. "En of het ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.