EXCLUSIEF: Anderlecht vindt tweede versterking wellicht bij Manchester United – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

EXCLUSIEF: Anderlecht vindt tweede versterking wellicht bij Manchester United
VoetbalNieuws.be
RSC Anderlecht haalde met Yevhen Makarenko al een eerste zomeraanwinst in huis. Hij kwam over van KV Kortrijk en de verdedigende middenvelder krijgt wellicht snel navolging. Uit goede bron vernamen we dat lias Moutha-Sebtaoui wellicht naar Anderlecht ...


facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.