Hanni: “Neem aub revanche voor die 5-0”

Sofiane Hanni is nog altijd erg verbonden met RSC Anderlecht. Dinsdagavond ging hij zelfs zijn ex-ploegmaats bezoeken terwijl die samen op restaurant zaten. En de Franco-Algerijn had maar één boodschap voor zijn ex-ploegmaats: "Ik smeek jullie, neem zondag alstublieft revanche voor die 5-0".
facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.