Kan Anderlecht twee toptalenten houden? – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Kan Anderlecht twee toptalenten houden?
VoetbalNieuws.be
De U17 van RSC Anderlecht zijn zeer aardig op dreef na zeges tegen Club Brugge (6-1) en KV Mechelen (6-2). Twee spelers maken zeer veel indruk. Halim Timassi trof in totaal vier keer raak tegen Club en KV Mechelen. Paars-Wit wil de middenvelder graag ...

en meer »

facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.