“Stom en oneerlijk”: Ex-bondscoach hekelt systeem en geeft aan wie de … – Voetbalkrant


Voetbalkrant

"Stom en oneerlijk": Ex-bondscoach hekelt systeem en geeft aan wie de ...
Voetbalkrant
Anderlecht en Club Brugge nemen het op zondag in de vooravond op tegen elkaar in een absolute kraker van de competitie. En daar heeft Aimé Anthuenis een bijzondere mening over. "Voor Anderlecht is enkel winst voldoende en dat weet Hein Vanhaezebrouck ...

en meer »

facebook 29 APRIL PLAY-OFFS!! ANDERLECHT - CHARLEROI! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE POT VIA UNIBET! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN! + 80EURO WELKOMSTBONUS!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BUITENKANSJE!

LIKE ANDERLECHT OP FACEBOOK!

Haal samen met andere fans van Anderlecht het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij legale Belgische bookmakers.